top of page

PROJECTEN SCHILDERWERK

Schilderwerk
SCHILDERWERK

Binnenschilderwerk

U kunt hierbij denken aan uw muren en plafonds, maar ook kozijnen, deuren en trappen. Binnenschilderwerk is ongeveer eens per 5-7 jaar toe aan een nieuwe laag verf. 

Buitenschilderwerk

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren, gevelbetimmering, boarding en dakgoten. Buitenschilderwerk is een keer per 4-5 jaar aan nieuwe verf toe.

 

Functie van schilderwerk

Schilderwerk beschermt houten onderdelen en stucwerk tegen vocht en weersinvloeden. Daarbij kunt u denken aan bescherming tegen regen aan de buitenkant van uw huis, maar ook aan bescherming tegen condens aan de binnenkant van uw huis.

Door goed te schilderen krijgt houtrot geen kans. Daarnaast gaat schilderwerk slijtage van materiaal tegen. Denk bijvoorbeeld aan een houten buitentrap of een vloer of vlonder.

 

Schilderwerk uitbesteden

Schilderwerk geeft uw huis of pand een fraaie uitstraling en beschermt het materiaal tegen slijtage. Goed schilderwerk is daarom belangrijk voor het uiterlijk en het onderhoud van uw huis. U houdt de economische waarde van uw huis of pand hiermee in stand.

 

Wij verzorgen al uw binnen- en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande woningen, zowel rijwoningen als vrijstaand, appartementengebouw, urbanvilla, grachtenpand, landhuis, boerderij, kantoor, winkel, hotel of bedrijfspand : u kunt bij ons terecht.

Een aantal opties voor Schilderwerk

Vragen over uw eigen plannen of een offerte neem contact met ons op.

  • Schilderwerk kozijnen

  • Schilderwerk deuren

  • Schilderwerk gevelbetimmering 

  • Schilderwerk trappen

  • Schilderwerk muren en plafonds

bottom of page