top of page

PROJECTEN ONDERHOUD

ONDERHOUD
Onderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven

Als u een mooi huis heeft, wilt u natuurlijk ook dat het mooi blijft. Laat uw huis daarom regelmatig inspecteren en onderhouden. Zo voorkomt u achterstallig onderhoud en hoge kosten. Met tijdig en vakkundig onderhoud behoudt uw woning of bedrijfspand zijn waarde. Door kleine gebreken of beschadigingen op tijd te herstellen voorkomt u erger. U blijft genieten van een comfortabele woning. Geen klemmende deur meer, of krakende trap of zolderraam dat niet meer goed open kan.

Besparing kosten

Als u vandaag een slechte plek in een kozijn laat repareren voorkomt u dat straks misschien een compleet kozijn vervangen moet worden. Het verschil in prijs is al gauw een vele honderden euro’s! Voor het herstel van beschadigingen en andere reparaties gebruiken wij alleen de beste materialen zodat de reparatie ook duurzaam is. 

Rikkelman Onderhoudswerken herstelt elke beschadiging in en om uw woning, hoe klein of groot deze ook mag zijn.

 

Duidelijkheid vooraf

Vooraf geven wij u een prijsopgaaf om verrassingen te voorkomen. Bij meer uitgebreide reparaties, waarbij bijvoorbeeld houtwerk moet worden vervangen dat daarna ook geschilderd moet worden, ontvangt u van ons eerst

een offerte.

Een aantal opties voor Onderhoud

Vragen over uw eigen plannen of een offerte neem contact met ons op.

  • Houtwerk vernieuwen

  • Klemmende ramen en deuren

  • Boeidelen van daken herstellen

  • Ombouw van dakgoten

  • Hang en sluitwerk vervangen

bottom of page